Willem Baelde

Wie is Baelde Consulting?

Mijn naam is Willem Baelde, oprichter en eigenaar van Baelde Consulting. Na jarenlang gewerkt te hebben bij grote technologiebedrijven als Philips, NXP, HERE, TomTom en ASML bied ik nu mijn kennis en ervaring met het managen van kwaliteit en verspilling bij nieuwe producten en diensten aan. Hierbij wil ik met name middelgrote bedrijven bijstaan in het continu vernieuwen en verbeteren van hun producten en diensten.


Ik ben een ervaren people en proces manager met een gecombineerde academische achtergrond in natuurkunde en bedrijfskunde en een praktische instelling. Ik heb brede ervaring in diverse management en consulting posities, vaak in tijden van diepgaande strategische veranderingen en/of snelle groei. Mijn kracht ligt in het creƫren van commitment voor visie, strategie, plannen en acties.
Ik heb veel gewerkt met (internationale) cross-functionele teams in de high-tech en automotive sector waarbij ik door middel van coaching de mensen in de teams ondersteun bij het behalen van de beoogde resultaten.